De Snorrenclub Aartselaar is een socio-culturele vereniging en werd opgericht in 1982 aan de toog (waar anders?) van het toenmalige café D'Day. 

Na het bezoek aan een naburige carnavalstoet vonden de leden van de Snorrenclub dat ze dat ook wel konden inrichten en zelfs beter.  Zo ontstond de Carnavalstoet van Aartselaar, die jaarlijks op de laatste zondag van februari door de straten trekt.

Een tweede jaarlijkse hoofdactiviteit is onze NACHT VAN DE SNOR.  Meestal wordt deze gehouden op de vierde zaterdag van oktober.  Op deze Nacht wordt ook de "SNOR VAN HET JAAR" gehuldigd.  De laureaat is steeds een inwoner van Aartselaar, die 'iets' betekent in het sociale en/of culturele leven van de gemeente.

Verder houden wij ons bezig met het bezoeken van activiteiten binnen en buiten de gemeente : braderij, jaarmarkt, kerstmarkt, bals, organisaties van bevriende snorrenclubs ....

Nieuw (jong) bloed is steeds welkom.  Voorwaarde is natuurlijk van de nodige haargroei onder de neus te hebben en te behouden.  Wie zich hiervoor geroepen voelt mag altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.  De gegevens vind je elders op deze website.

Deel deze pagina